Naša priča

Svijet okusa i doživljaja

15k+

Zadovoljnih gostiju

100+

Organiziranih događaja

24k+

Posluženih specijaliteta
wine room restoran regius
Ulaz restoran regius s unutarnje strane
svadbeni stol – restoran Regius Life

440+

Mjesta za goste

200+

Bajkovitih svadbi do sada

100+

Ostalih proslava
Regius Ketering Kontejner
TEAM

Upoznajte našeg šefa kuhinje

Njegova filozofija je jednostavna: hrana treba biti doživljaj.
Zato svaki tanjur nije samo obrok, nego mala priča u kojoj se tradicija i inovacija savršeno stapaju.
Glavni kuhar Zoran Pavlovic

Zoran Pavlović

Head Chef
Pod vodstvom šefa kuhinje Zorana Pavlovića, gastronomska ponuda restorana Regius temelji se na spoju klasičnih kulinarskih tehnika i suvremenog pristupa. Fokus mu je na tradiciji, domaća jela priprema s modernim interpretacijama, poštujući sezonske sastojke, ravnotežu okusa i autentičnost svakog recepta. Nakon završetka studija hotelskog i turističkog menadžmenta u Opatiji, Zoran već više od 25 godina samostalno djeluje u kulinarstvu i ugostiteljskom menadžmentu. Svaki tanjur koji izlazi iz njegove kuhinje nosi potpis stručnosti, preciznosti i jasne vizije, bez kompromisa u kvaliteti.
regius restoran po noci

Kontaktiraj nas!

Volimo čuti vašu priču – bilo da se radi o rezervacijama, idejama ili samo ljubaznoj poruci.
Hvala Vam na povjerenju! Vaša poruka je uspješno zaprimljena.
Ups! Došlo je do greške prilikom slanja poruke. Molimo pokušajte ponovno.